Om oss...
Monica Berger Nilsson


Monica är delägare i företaget och Auktoriserad Redovisningskonsult. Varit med sedan starten av företaget 1996, då det var ett handelsbolag.

Lite som spindeln i nätet. Tar emot nya kunder och hjälper till med uppstart av företag. Sköter löpande redovisning, lönehantering, bokslut, årsredovisning, deklarationer och övriga arbetsuppgifter på vårt kontor. Cirka 25 års erfarenhet av ekonomi, redovisning och lönehantering.

Har ett stort djurintresse och driver en kennelverksamhet på fritiden. På vår gård finns hundar och en katt. Är gift och har 2 barn och 3 bonusbarn, samtliga i vuxen ålder och 1 barnbarn. Semestern ägnas mestadels åt utfärder med husbilen till hundutställningar och vänner. 
 

 
Anette Rindestam Bencker

Anette är Kvalificerad Redovisningskonsult på företaget sedan 2014.

Jobbar med att ta emot nya kunder och hjälper till med uppstart av företag. Sköter löpande redovisning, lönehantering, bokslut, årsredovisning, deklarationer och övriga arbetsuppgifter samt har uppdrag ute hos kunder bla med lönehantering åt en större koncern. Har ca 22 års erfarenhet inom redovisningsekonomi och löner. Är även certifierad massör och diplomerad massageterapeut.

Familjen består av man och 2 döttrar, en hund och 3 katter. Umgås gärna med familjen och vänner genom att laga mat, träna och bada bastu. Älskar att åka skidor lika mycket som att ligga på stranden. 


Lovisa Persson

Lovisa är civilekonom i grunden och är anställd sedan 2015.
Jobbar med löpande redovisning och lönehantering. 
Kommer närmast från en 20-årig anställning på Hotel Åhusstrand där arbetsuppgifterna i huvudsak bestod av löpande bokföring, löner, personalplanering och konferensförsäljning.

Fritiden upptas till största delen av familjens sportintresse. De 3 pojkarna spelar både handboll och fotboll. Blir det tid över uppskattas en löprunda i skogen med familjens hund som sällskap eller att jobba lite i trädgården som avkoppling.


Jonna Lind

Jonna är civilekonom och jobbat i företaget sedan 2012 med löpande redovisning och lönehantering.

Jonna arbetar huvudsakligen i sin mans advokatbyrå men hoppar in vid arbetstoppar.
Hitta oss:
KBL Företagstjänst
Blekingevägen 2
291 54 Kristianstad

Ring oss:

+ 46 44 218090

Maila oss:

monica@bikab.net